Skip to main content
Site logoსჯსუ
You are currently using guest access (Log in)
  • English ‎(en)‎
    • ქართული ‎(ka)‎
    • English ‎(en)‎

რძისა და რძის პროდუქტების ტექნოლოგია, ხარისხი და უვნებლობა

Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • ინჟინერიის, აგრარულ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებ... / ►
  • ვეტერინარია / ►
  • მეხუთე კურსი / ►
  • რძისა და რძის პროდუქტების ტექნოლოგია / ►
  • Enrolment options

Enrolment options

რძისა და რძის პროდუქტების ტექნოლოგია, ხარისხი და უვნებლობა

Self enrolment
  • Teacher: დემნა ხელაია
Self enrolment (Student)
Guests cannot access this course. Please log in.
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • Site pages

      • Tags

      • Calendar

      • Forumსაიტის სიახლეები

      • URLmoodle-ში შესვლის ინსტრუქცია

    • Courses

      • ინჟინერიის, აგრარულ და საბუნებისმეტყველო მეცნიერებ...

        • ინფორმაციული ტექნოლოგიები

        • აგრონომია

        • ეკოლოგია

        • ვეტერინარია

          • პირველი კურსი

          • მეორე კურსი

          • მესამე კურსი

          • მეოთხე კურსი

          • მეხუთე კურსი

            • ხორცის ინსპექტირება

            • ზოონოზები

            • რძისა და რძის პროდუქტების ტექნოლოგია

            • ხორცისა და ხორცპროდუქტების ტექნოლოგია, ხარისხი და ...

            • ცხოველთა გაკვეთა

            • ვეტ. მომსახურების უზრუნველყოფა და სავეტ. კანონმდებ...

            • ბაქტერიოფაგია

        • მაინორის საგნები

        • ფაკულტეტის სხდომები

      • პროგრამაში სამუშაო ინსტრუქციები

      • სტუდენტთა გამოკითხვის ფორმები

      • სტუდენტთა ნაშრომების შემოწმება პლაგიატზე

      • აფხაზური ენის კურსები

      • აკადემიური, ადმინისტრაციული და სამეცნიერო შეხვედრები

      • სახელმწიფო ენა

      • იურიდიული ფაკულტეტი

      • განათლების, ჰუმანიტარულ და სოციალურ მეცნიერებათა ფ...

      • ბიზნესადმინისტრირების ფაკულტეტი

      • მაგისტრატურა

      • დოქტორანტურა

      • პლაგიატის კომისია

      • DIMTEGU

      • DITECH-ERASMUS+ ონლაინ კურსები

      • ETHICS- Research Ethics and Integrity

You are currently using guest access (Log in)
რძისა და რძის პროდუქტების ტექნოლოგია